Lukk
Foto: Hope Channel Norge

Barnas Bibelquiz – Podcast

"Barnas Bibelquiz" er en spennende podcastserie som tar barn og familier med på en oppdagelsesferd gjennom Bibelens mest kjente historier. Programlederne Krister Ozolins og Jeremie Michaud, to gode venner, guider deg gjennom morsomme quizspørsmål og spennende oppgaver. Silja Leknes er produsent for serien.

I hver episode av “Barnas Bibelquiz” utforsker Jeremie og Krister ulike bibelske temaer, som Noas ark, mannen som var født blind, David og Goliat, og mye mer. Gjennom 20 spennende spørsmål får barn sjansen til å teste hva de kan om Bibelen, samtidig som de lærer om tro, kjærlighet og Gud.

Denne podcasten er laget for å gjøre Bibelen spennende og interessant for barn i 10-13 års alderen, men den passer for hele familien. Ved å kombinere quiz og hyggelige samtaler, ønsker “Barnas Bibelquiz” å inspirere barn og familier til å utforske Guds ord på en morsom måte. Kan også anbefale å bruke episoden i skolen, smågrupper eller sabbatsskolen. Da kan dere først gå gjennom bibeltekstene til historien, før dere konkurrerer i quizen.

Podcasten kan for eksempel:

Enten du lytter alene eller sammen med familien, er “Barnas Bibelquiz” en flott måte å oppdage Bibelens historier på og lære viktige livsleksjoner. Abonner nå for å bli med på moroa og bli en ekte Bibelquiz-mester sammen med Jeremie og Krister! Husk å like og dele om du også elsker bibelquiz.

Lykke til!

Tilbake til nyhetsarkiv