Meny
Lukk
Livsstilsklubben i Hønefoss er en av flere aktiviteter som menigheten regelmessig tilbyr.
Foto: Daniel Pel

Et fyrlys i byen

Hønefoss forbereder seg til høsten.

I likhet med en rekke andre menigheter, planlegger Hønefoss menighet en evangeliserende møteserie høsten 2022. I forkant av møteserien jobber vi målrettet med kontaktskapende aktiviteter i nærmiljøet. Disse aktivitetene knytter oss sammen, og vi blir kjent med nye ansikter i nærområdet.

Livsstilsklubben er et månedlig tilbud, der folk kan komme sammen og nyte et lekkert, plantebasert måltid. Ingrediensene er ofte kortreiste, fra grønnsakshagene til menighetens medlemmer. Hver kveld har vi også et foredrag knyttet til helhetlig helse, og tid til uformelt fellesskap. Disse kveldene er til stor velsignelse.

Vi har mange barn i menigheten vår, og har gledet oss over flere varierte utflukter og opplevelser sammen. Barna har også vært med på å lage et misjonshefte, med tegninger og bibeltekster. Flere av barna har gått sammen om å «adoptere» to jevnaldrende barn fra et barnehjem i Afrika, og misjonsheftet er en av inntektskildene. Barna våre har sunget på torget og på det lokale kjøpesenteret, og så deler de ut misjonsheftet sitt. Dette har vært veldig positivt. En pappa som lyttet til barnesangen, ble så begeistret at han ville vite mer. Han tok med seg datteren på barnesabbatskolen, og nå har han begynt å komme fast i menigheten og deltar på andre aktiviteter.

I høst hadde vi et unikt kunstgalleri i kirken vår, med utstilling av malerier fra 24 kunstnere fra 5 verdensdeler. Kunstgalleriet satte fokus på Bibelens profetier. Alle maleriene hadde et profetisk motiv. I festsalen, i kirkens underetasje, hadde vi anledning til å bli bedre kjent rundt noen forfriskninger. De besøkende fikk med seg en gavepose med lesestoff og sunt godteri.

Dessverre har korona-situasjonen gjort at vi har måtte avlyse noen av de planlagte aktivitetene, som åpen kirke med god mat og fellesskap for de som sitter ensomme i jula. Men vi er takknemlige for de aktivitetene vi har kunnet gjennomføre, og gleder oss til flere kreative, kontaktskapende aktiviteter fram mot møteserien høsten 2022. Vår bønn er at menigheten må kunne være et fyrlys i byen og at evangeliet kan gjøre en forskjell i menneskeliv – i dette livet og for evigheten.

Tilbake til nyhetsarkiv