Lukk

Sunnhetsbladet med julenummer om alkohol og e-hefte med vegetarisk festmat

– Jeg likte dette nummeret så godt! Så mange gode oppskrifter og veldig bra innlegg om alkoholfrie alternativer!

Sunnhetsbladets julenummer byr på masse spennende og nyttig lesestoff. Her får du smakebiter på noe av det. Vi har også lansert et digitalt juleoppskrifthefte med 30 vegetarretter til jul og nyttår.

Vil ikke kaste bort tiden med alkohol

Før drakk legen gjerne ei flaske vin på fridagene. Nå vil ikke pulslege og bestselgende forfatter Torkil Færø kaste bort tiden med alkohol. I julenummeret kan du lese mer om hvorfor Færø kuttet alkoholen nesten helt og om trenden «sober curious» i Harald Giesebrecht sitt intervju.

Vi mener det kan være like mye fest i glasset uten alkohol og har testet en rekke spennende alkoholfrie smaker. Sjekk ut tipsene våre i bladet!

Vegetarisk julemat fra Midtøsten

Ernæringsfysiolog Fay Kazzi bodde mange år i Libanon og fikk utforske den utsøkte maten både der og i landene rundt. Tross krig og konflikt i Midtøsten, deler folkene der en felles matkultur med varme krydder og nydelige smaker. Hva med å prøve en ny vri på julematen, eller noe litt annerledes i romjula?

E-hefte med vegetarisk festmat

“Dette juleheftet er så lekkert at man får vann i munnen bare av å bla igjennom det! Jeg har allerede begynt å prøve oppskriftene, og det smaker nydelig!” sier en av kundene våre.

I år har vi lansert et eget digitalt julehefte med 30 favorittoppskrifter på vegetarisk festmat. Her får du oppskrifter til jul og nyttår fra de siste syv årene samlet i ett hefte. Er du ikke abonnent fra før, får du e-heftet med på kjøpet ved bestilling av årsabonnement. Magasin og e-hefte kan bestilles her: https://sunnhetsbladet.no/abonnement Abonnement er også en super julegave.

Grønne gaver og gaver med mening

Har du sett våre tips til grønt gavekort og det fine gavekortet du kan klippe ut? Her finner du også tips til gaver med mening og kreative julegaver med barna.

Nøkkelen til god helse?

Har du hørt om vagusnerven? Verdenskjente helseprofiler hevder at bevegelse, isbading og pusteteknikker kan stimulere vagusnerven og gi en rekke helsefordeler. Snakker vi om en supernerve med helbredende krefter? Sjekk hva fysioterapeut Lone Lossius skriver om «vaguseffekten».

 

Vi håper både julenummeret og juleheftet kan gi inspirasjon til mange. Med ønsker om en velsignet julehøytid!

Julehilsen fra

Redaksjonen

 

Julenummer og e-heftet Grønn Jul

E-heftet Grønn Jul med Sunnhetsbladet - Vegetarisk festmat

Tilbake til nyhetsarkiv