Lukk

Tid til tro

Onsdag 10. januar begynner Adventistkirkens globale bønnefokus. På alle kontinenter forenes adventister i bønn.

Link og påloggingsinfo til Zoom-møtene 10.-20. januar fra kl 18.00

https://us02web.zoom.us/j/6310968054?pwd=emsrU2VYZWliODZLZWM0VCtySEtQUT09

Meeting ID: 631 096 8054
Passcode: 6rq2Hy

I år er temaet «Tid til tro». I en travel hverdag er det ikke alltid lett å prioritere troen. I løpet av disse ti dagene ved begynnelsen av det nye året vil vi inspirere og motivere til at troen og bønnene blir en prioritert del av livet i 2024.

Hvis du lengter etter et mer meningsfylt og givende åndelig liv, vil Ti dager i bønn og refleksjon utvilsomt gi deg mye.

Adventistkirkens bønnekoordinatorer i Norge har planlagt et nasjonalt bønnefellesskap på Zoom. Som tidligere år blir dette en anledning til å være med i et bønnefellesskap fra nord til sør.

Du finner programmet og ressursmateriell her.

Kanskje har du anledning til å organisere bønnesamlinger der du bor, eller være med på slike samlinger? Så fint. Ressursmateriellet har mange gode råd for å gjøre bønnestunden innholdsrik.

I ressursmateriellet finner du en lang rekke løfter fra Bibelen. Løftene er gode utgangspunkt for bønn. For eksempel dette løftet:

«Og dette er vår frimodige tillit til ham: at han hører oss når vi ber om noe som er etter hans vilje. Og når vi vet at han hører oss hva vi enn ber om, så vet vi at vi allerede har det vi har bedt ham om» (1 Joh 5,14.15).

Du finner også hjelp til å be konkret. Her er noen slike bønnetema:

Vi ber for våre menighetsskoler, studenter og lærere verden rundt. Måtte disse skolene trofast lære Bibelens sannhet og lede unge mennesker frem til misjon, tjeneste og et frelsende forhold til Kristus.

Vi ber for de 49 millioner menneskene som lever i de 19 minst nådde byene i Den transeuropeiske divisjon.

Tilbake til nyhetsarkiv