Lukk

Les Bibelen

Bibelen på ett år hjelper deg å lese verdens viktigste bok.
Foto: Sindre Hammersbøen/Adventist Media Exchange (CC BY 4.0).

Bibelen på ett år

Bibelen er en så viktig bok at tittelen rett og slett betyr «boken», med stor B. Bibelen er også en stor bok. Mange har lest i den, adskillig færre har lest hele Bibelen.

Her får du hjelp til å lese hele Bibelen. Det får du gjennom en leseplan der du leser Bibelen i den rekkefølgen tingene skjedde, ikke i rekkefølgen Bibelens bøker er ordnet. Denne måten kan være en spennende måte å finne sammenhenger mellom forskjellige deler av Bibelen.

I tillegg til en leseplan gir vi deg også en liten impuls til ettertanke. Altså en andakt. For det tyske ordet «andakt» kommer fra, betyr nettopp det: Ettertanke.

Vi håper de korte andaktene vil hjelpe deg på din vei gjennom den store boken. Boken med stor B.

Her er leseplanen.

Den kan du skrive ut og ha i din bibel.

Andakter til hver dags avsnitt av Bibelen på ett år

Nedenfor finner du avspilleren for å høre andakten med innhold fra kapitlene du leser den aktuelle dagen. Du må scrolle ned slik at du finner den dagen du har kommet til. Klikk på linjen med episoden du vil høre. Så klikker du på den øvre del av avspilleren for å lytte og få mer informasjon om episoden. Du kan også laste ned episoden til din enhet ved å klikke nedlastingssymbolet helt til høyre på linjen for hver episode eller oppe til høyre i selve avspilleren. God leselyst.